Sağlıklı saçlara giden yol burada!

Sağlıklı saçlara giden yol burada!

Yorgun musun yoksa oraya buraya düşen saçlar ve ondan kaçış bulamıyor musun? Bu sorunu çözmek için bu ev ilaçlarını deneyin. 

 

Arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla çevrili bir partide olduğunuzu hayal edin. Bir şekillendirme önlemi olarak elinizi saçınızın arasından geçiriyorsunuz ve ne yazık ki! Elinde kırık saç telleri buluyorsun. Bu oldukça cesaret kırıcı olabilir. Saç dökülmesi birçok erkeğin karşılaştığı çok yaygın bir sorundur. Saçınızın oraya buraya düştüğünü veya her taradığınızda düştüğünü fark ederseniz, bundan muzdarip olabilirsiniz. Bu nedenle saç bakımı önemlidir.
Evde yapılabilecek bazı ilginç ilaçlar bu saç dökülmesi durumunu kontrol etmede çok yardımcı olabilir. İşte size bu tür 6 ev ilacını getiriyoruz. Geri çekilen bir saç çizginiz varsa veya kelleşmekten korkuyorsanız, onları deneyin ve değişikliği görün!

YAĞ MASAJI İÇİN İÇERİ GİRİN

Saçınızı güçlendirmenin en yaygın yöntemlerinden biri saçınıza düzenli olarak yağ ile masaj yapmaktır. Bunu yapmak saçınızın beslenmesini yeniler ve saç hasarının etkilerini tersine çevirir. Sadece saçınızı güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda saç büyümesini de arttırır. Saç derinize masaj yağı, kepeği iyileştirmenize bile yardımcı olabilir. Zeytinyağı, hindistancevizi yağı ve hatta badem yağı gibi yağlar ideal bir seçim olabilir. Haftada bir veya iki kez rahatlatıcı bir yağ masajı yapın ve gitmeye hazırsınız.

ALOE VERA'YI HİÇ DUYDUN MU?

İçinde jel benzeri bir şey olan bitkiler gibi yeşil dokunaçlara Aloe Vera denir. Bu büyülü çareyi kullanmak sadece saçınızı güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda onlara parlak bir parlaklık katar. Aloe Veranın çeşitli sağlık yararları sağladığı bilinmektedir. İster inanın ister inanmayın, bazıları sivilceyi iyileştirmek ve güzel, parlak bir yüze sahip olmak için cildine uygulamayı tercih eder. Saçlarınız için Aloe Vera kullanmak için tek yapmanız gereken jel kısmına saç derinize masaj yapmak, kurumasını sağlamak ve yıkamaktır. Ayrıca kuru saçı onarır ve herhangi bir saç derisi enfeksiyonundan kurtulur. Hızlı ve daha iyi sonuçlar için haftada iki kez masaj yapın.

NEEM MACUNUNUN TERAPÖTİK GÜÇLERİ

Bir kase alın, biraz neem ezmesi ekleyin, biraz bal karıştırın, biraz zeytinyağı ekleyin ve saçınıza uygulayın. Bu kadar basit. Neem, saçınızın büyümesini yenileyebilecek çok zengin bir besin kaynağıdır. Bununla birlikte neem, saç derinizin alkali dengesini de geri kazandırır ve bu da saçınızın kırılmasını ve düşmesini önler. Neem macunu saçlarınız için oldukça tedavi edici olabilir. Sihirli sonuçları görmek için macunu haftada bir veya iki kez uygulayın.

ÇEMEN TOHUMLARININ GÜCÜ

Evde yoksa, Çemen tohumu yakındaki marketlerinizde kolayca bulunabilir. Çemen Tohumlarının saç büyümesi ve kepekten kurtulmak için harika bir çare olduğu bilinmektedir. Çemen tohumu kullanmak için iki ila üç yemek kaşığı çemen tohumunu yaklaşık sekiz ila on saat suda bekletin. Tohumlar yumuşadıktan sonra suyu boşaltın ve öğüterek veya ezerek ince bir macun yapın. Faydalarını elde etmek için bu macunu saç derinize ve saçınıza uygulayın. Sonuçları görmek için bunu her hafta düzenli olarak yapın.

PORTAKAL SUYU AMA KAHVALTINIZ DEĞİL

Saçınıza portakal suyu sürmenin oldukça sağlıklı olabileceğini biliyor muydunuz? Bunun nedeni portakalın saç derinizi güçlendirmenize ve saç dökülmesini önlemenize yardımcı olan özelliklere sahip olmasıdır. Bunun için tek yapmanız gereken portakal kabuğunu çıkarmak ve portakalı posa haline gelene kadar püre haline getirmek. Şimdi, bu posayı saçınıza bir saç paketi gibi uygulayın. Birkaç dakika açık bırakın ve yıkayın. Kısa sürede parlak, kepeksiz saçlara kavuşacaksınız. Yağlı bir saç deriniz varsa saçınıza portakal suyu sürmek de faydalı olabilir. Güçlü saçlar elde etmek için bu tekniği haftada bir kullanın.

BÜYÜLÜ TOHUMLAR

Keten tohumu hakkında konuşuyoruz. Keten tohumu, saç büyümenizi artırmak ve saçınızı güçlü ve sağlıklı hale getirmek için gerekli olan temel bir besin olan zengin bir В Vitamini kaynağıdır. Bununla birlikte keten tohumu, radikallerin saç deriniz üzerindeki etkilerini azaltan ve saç büyümesini destekleyen zengin bir E Vitamini kaynağıdır. Bu yöntem için iki ila üç yemek kaşığı keten tohumunu yaklaşık beş gün suda bekletmeniz gerekir. Yumuşadıktan sonra suyu bir pamuk top kullanarak saç derinize uygulayın veya parmaklarınızla masaj yapın. 30 Dakika sonra ılık suyla durulayın ve işte!


Sağlıklı saçlara giden yol burada! Sağlıklı saçlara giden yol burada!


Bu blogdaki popüler yayınlar

RedenHair Nasıl Kullanılır, RedenHair Fiyatları, RedenHair Kullanıcı Yorumları, RedenHair Kullanıcı Yorumları